پردازش اربعین حسینی

حسینُ منی و انا من حسینی

پردازش اربعین حسینی

حسینُ منی و انا من حسینی

پردازش اربعین حسینی

در این صفحه مطالب گردآوری شده توسط حسین صفرزاده به اشتراک گذاشته می شود

آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
نویسندگان

-بسم الله الرحمن الرحیم       

-اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

9-شرح زیارت عاشورا... ازمجلس  سوم

  1. قطب راوندى از جعفر بن شریف جرجانى نقل کند در سالى که بزیارت حج مشرف میشدم در سرمن راى خدمت امام حسن عسکرى مشرف شدم
  2. مقدارى ازاموال شیعیان نزد من بود که میخواستم آنها را به امام برسانم ، با خود فکر کردم که از حضرت بپرسم اموال را به چه کسى بدهم
  3. قبل ازتکلم من فرمودند: آنچه با توست بمبارک خادم من بده چنین کردم و بازگشتم و گفتم که شیعیان شما در جرجان سلام خدمت شما میرسانند.
  4. فرمودند: مگر بعد ازحج به جرجان باز نمیگردى گفتم چرا فرمودند: ازامروز تا 170 روز دیگر به جرجان بر میگردى و روز جمعه سوم ربیع الثانى،
  5. اول روز بمردم اعلام کن که من آخر همانروز به جرجان خواهم آمد و چون وارد جرجان شوى خداوند پسرى به پسر توعنایت فرموده که بزودى او را به حد کمال برساند و ازاولیاء ما باشد - تا آخرحدیث - مایل باشید به کتاب منتهى الامال محدث قمى در معجزات حضرت امام حسن عسکرى مراجعه کنید.
  6. مقصود ما از نقل این روایت آنست که حضرت عسکرى علیه السلام میداند طفلى که هنوز بدنیا نیامده سالهاى بعد از دوستان و موالیان آن خانواده خواهد شد و این مطلب را به جدش جعفر بن شریف جرجانى خبر میدهد.
  7. در همان کتاب منتهى الامال در معجزات امام على النقى علیه السلام از یوسف بن یعقوب نصرانى نقل میکند که وقتى خدمت امام رسید حضرت به او فرمود تو اسلام نخواهى آورد ولى فلان پسر تو مسلمان میشود و از شیعیان ماست . روایت مفصل است به آنجا رجوع شود.
  8. بنابراین مسلم است که امام از گذشته و آینده ما با اطلاع است و بر کوچکترین اعمال و کردار افراد مردم آگاه خواهد بود.
  9. وچون گفتیم که سلام بمعنى ایمنى است یعنى که هیچ شر و ضررى به تو نخواهد رسید و تو از ناحیه من در امن و امانى پس کسى که به امام سلام میکند باید متوجه باشد که آزار و آسیبى از گناهان او به امام نرسد و چون گفتیم که امام از همه اعمال ما آگاه است
  10. پس ‍از اعمال زشت و اخلاق رذیله ما از قبیل حرص و کبر و ریا و عجب و بخل و حب و جاه و حسب مال و امتثال اینها متاءذى خواهد شد،
  11.  و بعید نیست که فرمایش پیغمبر که فرمود: ما اوذى نبى مثل ما اوذیت . اشاره باین معنى باشد که درهیچ امتى گناهى به بزرگى گناهى چون غضب خلافت و ایذاء فاطمه سلام الله علیها و قتل حضرت سیدالشهداء علیه السلام و سایر بلاهایى که بر ائمه علیهم السلام وارد کردند انجام نگرفت پس هیچ پیغمبرى مثل این پیغمبر اذیت نشد.        تنظیم روزدوشنبه عید غدیر21/7/1393صفرزاده التماس دعا..

 

  1. خلاصه مجلس سوم : تاریخچه سلام:
  2. هر قوم و ملتى درسلام و آداب و رسومى بوده، ملت یهود اشاره ، نصارى دست بر دهان ،کلاه بر میدارند، گبران و عجمهاى سابق خم و تعظیم میکردند. قبل از اسلام کلمه حیاک الله. انعم صباحا. اسلام دستوربه افشاء سلام دارد، اززمان حضرت ابراهیم علیه السلام. درجواب سنگباران به عمویش گفت سلام علیکم. و اذا جائک الذین یؤ منون بایاتنا فقل سلام علیکم کتب ربکم على نفسه الرحمة. فاذا ادخلتم بیوتا فسلموا على انفسکم تحیة من عندالله مبارکة طیبة (نور/61) سلام على نوح فى العالمین ، سلام على ابراهیم ، سلام على موسى و هارون . سلام على المرسلین . ولى بر آل هیچ پیغمبرى سلام نکرده مگر پیغمبرخاتم ، که فرمود: سلام على آل یس. وجود مبارک پیغمبر بر دیگران سبقت سلام میجوید. درسلام کردن بین فقیر وغنى فرق بگذارد خداوند روز قیامت از او درغضب باشد. مکروه است که به زن جوان.سلام کردی مرا زیارت کردی بهشت برتو واجب از غضب خود عفو و از آتش آزاد نمودم . و اذا حُیِّیتُم بتحیة فحیوا باحسن منها اوردوها ان الله کان على کل شى حسیبا( نساء 85) رسم سلام تام و کامل است.
  3. سزاوار نیست به شش طایفه سلام نکنید. -1یهود و نصارى2 همه نوع قمار برد و باخت) 3خمار4 بربط و طنبور نوازآلت غنا و ساز و آواز 5- کسانیکه سب مادرها ورد زبانشان باشد.6 - شاعرانى که به زنهاى شوهردار نسبت ناروا دهند.. ویا به قصد قرآن سلام کند، زیرا سلام از کلمات قرآنى است ، و یا به آن دو ملکى که با او هستند سلام نماید.جواب سلام درنماز باطل نیست. فرع 5 جواب سلام واجب فورى، سلام بر پیغمبر و ائمه طاهرین. ملکى موکل جواب سلام اورا میاورد ومیگوید.هرچند دورباشد.
  4. حضرت زهرا.. هر کس سه روز بر پیامبر و بر من سلام کند حقتعالى بهشت را بر او واجب گرداند.حصوصا روزجمعه باغسل روبه قبله درصحرا یا بام خانه سلام مخصوص دهد. بمعنى 1- سلامتى 2- و یکى از اسماء الهى است چه حقتعالى خلق را از بلایا و آفات و شرور و نقایص حفظ میکند.. آگاهى پیغمبر و امام از اعمال ما: پس حذر کنید و شرم نمائید که عمل قبیح شما خدمت پیغمبر عرضه شود. امام صادق علیهم السلام فرمود که مراد از مؤ منان مائیم .
  5. بنابراین فرمایش ، تمام اعمال نیک و بد ما را خدا و رسول و ائمه طاهرین مى بینند، وازخوب آن خوشحال و از بد آن ناراحت مى شوند. امام صادق علیه السلام فرمودند  چرا رسول خدا از خود آزرده میکنید، چگونه؟! مگر نمیدانید اعمال شما خدمت آنحضرت عرضه شود. آنحضرت را با معصیت آزرده نکنید، بلکه با اعمال صالح خود آنجناب را خوشحال نمائید. وآن حضرت از صله رحم من خبر از حیات و ممات خبردادند.
  6. درمیان ما بودن اهل بیت خیر است برای ما.. ما کان الله لیعذبهم وانت فیهم هرکافر ومؤ منى درموقع دفن و گذاردن در قبر اعمالش بر پیغمبر وامیرالمؤ منین و یک یک ائمه معصومین علیهم السلام عرضه شود تا برسد حضور حضرت حجت روحى فداه. حتی تمام سرگذشت زندگانىرا دانند.. امام صادق علیه السلام فرمود: نحن المتوسمون ، امام متوسم مردم میباشد که حقیقت مردم بر او آشکار است واز اسرار است وامام علم به گذشته حال وآینده دارد.            هر که را اسرار حق آموختند.... مهر کردند و دهانش دوختند... سر حق را توان آموختن... که ز گفتن لب تواند دوختن.
  7. حضرت امیربه ابن ملجم مرادی فرمودند تو مرا دوست نمیدارى و دروغ میگویى تا سه مرتبه این گفتگو رد و بدل شد جاء ابن راعى الکلاب ، آیا مادرت نگفت که حمل تو در ایام حیض بود؟ هر کس میخواهد به قاتل من نظر کند این مرد خبیث را ببیند. پس کسى که به امام سلام میکند باید متوجه باشد که آزار و آسیبى از گناهان او به امام نرسد و چون گفتیم که امام از همه اعمال ما آگاه است . درهیچ امتى گناهى به بزرگى گناهى چون غضب خلافت و ایذاء فاطمه سلام الله علیها و قتل حضرت سیدالشهداء علیه السلام و سایر بلاهایى که بر ائمه علیهم السلام وارد کردند انجام نگرفت پس هیچ پیغمبرى مثل این پیغمبر اذیت نشد.

 

  1. مجلس چهارم : السلام علیک یا ابا عبدالله
  2. سلام بر تو باد اى ابا عبدالله  شرح لفظ ابا عبدالله
  3. ااباعبدالله  کنیه حضرت سیدالشهداء حسین بن على علیهماالسلام میباشد و کنیه بمعنى نام بردن چیزى به کنایه و اشاره است .
  4. صرفیها ضمیررا کنایه نامیدند مانند: ضربته چون نمیخواهد اسم زده شده برده شود، به اشاره و کنایه متوصل به ها ضمیرشود.
  5. وگاهى نیز به اسم پدر یا مادر یا فرزند لفظ اب وام و ابن زیاد نمایند، چون ابوعمرو، ابن عباس ، ام معبد و ام کلثوم .(5)
  6. سید و شریف : اشخاص را با کنیه یا لقب ذکرکردند به علت احترام و بزرگداشت . چون گفتن اسم باعث کوچک کردن اشخاص میگردید.
  7. لذا در زمان سابق به اولاد امام حسن مجتبى و امام حسین علیهماالسلام شریف میگفتند
  8. چنانکه به علم الهدى و برادرش که از اولاد حسین بن على علیه السلام بودند شریف مرتضى و شریف رضى میگفتند
  9. این موضوع شایع بود تا درسال 931 هجرى که محمد بن برکات به تولیت مکه معین شد، لقب شریف را به اولاد حضرت امام حسن.
  10. لقب سید را به اولاد امام حسین علیه السلام تخصیص ‍داد وشرفا مکه را باین جهت شریف میگفتند که ازاولاد امام حسن مجتبى علیه السلام.
  11. که آخر آن ها شریف حسین که بعد ازغلبه عبدالعزیز بن سعود، پدرابن سعود پادشاه حجاز و نجد از مکه به جزیره قبرس مهاجرت نمود،
  12. در حجاز اولاد امام حسن علیه السلام را شریف خطاب میکنند.لفظ شریف درایران شیوع وامتیازى نیافت بلکه همه را سید خطاب میکنند.
    نامگذارى ابا عبدالله
  13. کنیه حضرت سیدالشهداء علیه السلام را جد بزرگوارش پیغمبر خدا براى آنحضرت قرار داد چون آنحضرت مطابق آیه :
  14. وَ ما یَنْطِقُ عَنِ الْهَوى‏ (3)إِنْ هُوَ إِلاَّ وَحْیٌ یُوحى‏ (نجم/ 3و4) ، هر چه بگوید وحى از طرف خداست میتوان گفت که این کنیه هم از طرف خداوند است .
  15. شیخ طوسى ازحضرت رضا علیه السلام نقل کرده که چون حضرت حسین علیه السلام متولد شد رسول خدا صلى الله علیه و آله به اسماء بنت عمیس فرمودند بچه مرا بیاور.اسماء آنحضرت را درجامه سپیدى خدمت رسول خدا صلى الله علیه و آله حضرتش او را دردامن گذاشت.
  16. اذان در گوش راست و اقامه در گوش چپ او فرمود، درهمان هنگام جبرئیل نازل شده گفت : حقتعالى تو را سلام میرساند و میفرماید.
  17. که چون على نسبت به تو بمنزله هارون نسبت به موسى است . پس او را به اسم پسر کوچک هارون که شبیر است نام کن.
  18. وچون لغت توعربى است او را حسین بخوان پس حضرت رسول او را بوسید و گریست و فرمود که ترا مصیبتى عظیم در پیش است. خداوند کشنده ترا لعنت کند وفرمود اسماء این خبر را به فاطمه نگو.اسماء میگوید چون روز هفتم شد پیغمبر فرمودند فرزند مرا بیاور.
  19. چون او را به نزد آنحضرت بردم گوسفند سفید و سیاهى براى آنحضرت عقیقه کرد، یک رانش را به قابله داد،
  20. وسرش را تراشید و به وزن موى سرش نقره تصدق کرد و خلوق (چیزخوش بو) برسرش مالید و او را در دامان خود گذاشت و فرمود:
  21. اى ابا عبدالله کشته شدن تو برمن بسیار گرانست وآنگاه بسیارگریست .گفتم پدرو مادرم فداى تو باد این چه خبریست که ازروز اول گفتى.
  22. درولادت وامروزنیز میفرمائى حضرت فرمود: براین فرزند دلبند خود میگریم که گروهى کافر ستمکارازبنى امیه او را خواهند کشت .

-اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

  • حسین صفرزاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی