پردازش اربعین حسینی

حسینُ منی و انا من حسینی

پردازش اربعین حسینی

حسینُ منی و انا من حسینی

پردازش اربعین حسینی

در این صفحه مطالب گردآوری شده توسط حسین صفرزاده به اشتراک گذاشته می شود

آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
نویسندگان

                 بسم الله الرحمن الرحیم

                      اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

                      الف باء کتاب هفت  گذینه: نون نماز - ویژگی‏، 27  

  1. 7-نگو هفت ‏ ‏شب بگو قبل یا بعد از نماز :  به نماز اهمیت بدهیم. اصلا نماز باید محور باشد. حدیث داریم که کسى مى‏خواست با پیغمبر ملاقات کند. پیامبر فرمود: کجا هم دیگر را ببینیم؟ گفت: آقا من غروب‏ها به فلان مسجد مى‏آیم. شما یک ربع به غروب بیا تا همدیگر را مى‏بینیم. قرار ملاقات مى‏گذاریم. چرا مى‏گویى: هفت ‏ ‏ شب بیا! بگو: یک ساعت بعد از نماز مغرب بیا. مى‏خواهیم مسابقه دو بگذاریم. چرا مى‏گوییم: از این چراغ تا آن چراغ بدویم؟ بگوییم: از این مسجد تا آن مسجد مى‏دویم. اگر مى‏خواهیم براى دخترمان لباس بخریم، بگوییم: به نماز جمعه برویم. وقتى برگردیم برایت مى‏خرم. یعنى یک طورى نماز براى ما مطرح باشد. بعضى از اصحاب پیغمبر وقتى خانه مى‏ساختند، به پیامبر مى‏گفتند: یا رسول الله مى‏شود که شما به خانه‏ى ما بیایى و نماز بخوانى؟ براى اینکه مى‏خواهم آن جایى که شما نماز خواندى، سجاده بیاندازم وآن جا مصلاى دائمى من باشد. پیغمبر را مى‏بردند که یک جاى خانه نماز بخواند تا خودشان هم همیشه آنجا نماز بخوانند. یک مقدار به نماز اهمیت بدهیم.
  2. 7-هفت ‏ آیه تا صد و بیست آیه قرآن : چون ما روزى هفده رکعت نماز مى‏خوانیم. هفت ‏ ‏رکعت از آن سبحان الله و الحمدالله است. ده رکعت هم حمد و سوره است. ده بار سوره‏ى حمد را مى‏خوانیم. سوره‏ى حمد هفت ‏‏ آیه دارد، یعنى هفتاد  آیه و قل هو الله هم پنج آیه دارد که جمعا پنجاه مى‏شود. یعنى هرکس که نماز مى‏خواند مجبور است روزى صد و بیست آیه قرآن را بخواند. پیغمبر فرمود: در خانه‏اى که صداى قرآن از آن بلند نشود، آن خانه برابر با قبرشان است. نمى‏خواهیم بگوییم یک ساعت قرآن بخوان. نماز که خواندى قرآن را باز کن و هفت آیه بخوان.
  3. 7-هفت ‏ تا رئیس جمهور وفت نماز : در یک جلسه‏اى، شهید مظلوم بهشتى، داشت صحبت مى‏کرد، چند نفر هم از کشورهاى مختلف آمده بودند، با ایشان صحبت مى‏کردند، تا وقت اذان شد، گفت: من باید نماز بخوانم، فورى، یک حصیر انداخت «الله اکبر» شما در تلویزیون دیدید، هفت ‏ ‏ تا رئیس جمهور از کشورهاى مختلف آمده بودند، با امام، براى میانجى‏گرى زمان جنگ، یک مرتبه، امام فرمود: الآن وقت نماز است. «الله اکبر» آن رئیس جمهورها هم با وضو، یا بى وضو، اقتداء کردند. رابطه با نماز، نماز رابطه با خداست، و رابطه با خدا، دل گرم مى‏شود: «أَلا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» (رعد/ 28) اگر مى‏خواهیم اضطراب نباشد، مسئله نماز را، حالا، من با دلى آرام، دلى آرام چى است، مسافر، راننده، وقتى جنس قاچاق ندارد، دلش آرام است.
  4. 7-هفت ‏ ‏نعمت و رحمت : بچه هدیه است و آمدنش بشارت است.بچه پسر نعمت است ودختر رحمت «ذُرِّیَّهً طَیِّبَهً» (آل عمران/ 38) طیبه یعنى دلپسند، «بِغُلَامٍ عَلِیمٍ» (حجر/ 53) «بِغُلَامٍ حَلِیمٍ» (صافات/ 101) «لِأَهَبَ لَکِ غُلَامًا زَکِیًّا» (مریم/ 19)، گاهى وقتها مى‏گویند شش تا نان خور داریم مثل اینکه مى‏گویند هفت ‏ ‏رأس گوسفند داریم کلماتى که راجع به بچه گفته مى‏شود سنگین و پرمعنا است. ما اگر بچه دختر باشد مى‏گوییم بدبخت هفت ‏‏سر عائله دارد یعنى ما به بچه‏دار مى‏گوییم بچه دار بدبخت است.بلکه بچه هدیه است و آمدنش بشارت است.بچه پسر نعمت  ودختر رحمت..
  5. 7-هفت ‏ ‏بار سوره‏ توحید در نماز : شب قدر دو رکعت است. در رکعت اول یک بار سوره‏ى حمد و هفت ‏ ‏ بار سوره‏ى توحید را مى‏خوانى و بعد از هر رکعت هم هفت ‏اد بار «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ رَبِّى وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ» مى‏گویى. امام صادق فرمود: هر کس این دو رکعت نماز را بخواند، خدا پدر و مادر او را آمرزش مى‏کند. شب قدر، شب مناجات، شب بازگشت به خویشتن، شب شهادت امیرالمومنین است.
  6. 7-درهفت  رکعت نماز تسبیخات اربع می خوانید :  شما روزى هفده رکعت نماز مى‏خوانید. در این هفده رکعت، ده بار سوره‏ى حمد را مى‏خوانید. هفت ‏ ‏ بار هم «سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَکْبَرُ» مى‏گویید. هر مسلمانى روزى ده بار به طرف خدا مى‏ایستد. همه‏ى ما را به راه مستقیم هدایت کن. راه مستقیم راه کسانى است که به آنها نعمت داده‏اى. راه مستقیم راه انبیاء است. خدایا ما را به راه انبیاء، راه صدیقین، راه شهداء و راه صالحین هدایت کن. ما را در خط اینها قرار بده. اگر کسى روزى ده مرتبه بگوید: خدایا من مى‏خواهم در خط صالحین و انبیا بروم، واقعاً تربیت مى‏شود.
  7. . 7- هفت  کلمه از نبوت : 1- در جهان بینى الهى نیاز انسان به پیامبر، ضرورتى است که قابل تردید نیست. اگر جهان هستى هدفى دارد و در مسیر خود خط صحیحى را دنبال مى‏کند، باید براى انسان هم که جزیى از عالم است راهى روشن و دور از هرگونه خطا و انحراف وجود داشته باشد و اگر نباشد او وصله ناهمرنگ هستى خواهد بود. اگر براى آفرینش انسان هدفى وجود دارد و باید انسان به سعادت ابدى برسد، بدون داشتن طرحى کامل و جامع، این هدف عملى نیست و انبیا براى تبیین چنین طرحى آمده‏اند. اگر انسان خطاکار است، هشدار دهنده مى‏خواهد و انبیا همان منذران و هشدار دهندگانند.
  8. 2- عدم اعتقاد به نبوّت نشانه عدم شناخت خدا : چگونه بپذیریم که انسان- این جانشین خدا و این گل سر سبد موجودات که تنها موجود انتخابگر و صاحب اراده است- بدون راه و راهنما در جهان هستى متحیّر بماند و به حال خود رها شود و هیچ طرح و برنامه‏اى براى حرکت صحیح او ترسیم نشود و هیچ رهبرى او را هدایت نکند؟ آیا این دید انحرافى با خداشناسى سازگار است؟! قرآن مى‏فرماید: «و ما قدروا اللّه حق قدره اذ قالوا ما انزل اللّه على بشر من شى‏ء» «1» گروهى قدر خدا را چنان که باید نشناختند زیرا گفتند: خدا به کسى وحى نکرده است. راستى چگونه ممکن است خداى حکیم همه موجودات را براى انسان خلق کند ولى خود او را بدون برنامه به حال خود رها کند. آیا این کار، خلاف حکمت نیست؟ اگر کسى چنین خیال کند در حقیقت خدا را درست نشناخته است
  9. 3- رابطه نبوت با امر به معروف و نهى از منکر : در سوره اعراف، در شرح وظایف پیامبر اکرم مى‏خوانیم: «مردم را امر به معروف و نهى از منکر مى‏کند.» چه معروفى از یکتاپرستى خداوند مهمتر و چه منکرى از اطاعت طاغوت بدتر است؟ در قرآن مى‏خوانیم؛ وظیفه تمام پیامبران نسبت به مردم، دعوت به بندگى خدا و دورى دادن آنان از طاغوت است.»
  10. 4- پیامبر اکرم، قرآن مجسّم‏ * پیامبر، قرآن مجسم بود. این کلام را شیعه وسنى از همسر پیامبر، نقل کرده است. «کان خلقه القرآن» * هم قرآن در قیامت شفیع است: «نعم الشفیع القرآن لصاحبه یوم القیامة»  و هم پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله فرمود: من اولین شفیع هستم. «انا اوّل شافع» * هم قرآن براى تمام جهانیان هشدار است: «للعالمین نذیراً» «5» و هم پیامبر. «نذیراً للعالمین» * هم قرآن خیرخواه است: «هو الناصح» «7» هم پیامبر. «فبالغ فى النصیحة» «8»
  11. 5- کوثر نبوّت‏ : از میان یکصد و چهارده سوره قرآن، چهار سوره با کلمه «انّا» آغاز شده است: سوره‏هاى فتح، نوح، قدر و کوثر.«انّا فَتَحنا لک فتحاً مبیناً» ما براى تو پیروزى اشک ار قرار دادیم. «انّا ارسلنا نوحاً» ما نوح را به سوى مردم فرستادیم. «انّا انزلناه فى لیلة القدر» ما قرآن را در شب قدر نازل کردیم. «انّا اعطیناک الکوثر» ما به تو کوثر عطا کردیم.
  12. 6- علم کافى نیست نبوت و امامت لازم است‏ : موضوع بحث ما: امام زمان (ع).علم چاله‏ها و خلاها را پر نکرده است. خطرات امروز که علم پیشرفت کرده از خطرات دیروز بیشتر است. کامپیوتر آمده اما درون دیسک‏هاى کامپیوترى چى هست؟ اتصال به اینترنت گاهى است اما مثل چاقو، هم استفاده خوب از آن مى‏شود و هم استفاده بد. اگر انسان دستش را در دست دین و اخلاق و تقوا نگذارد از تمام امکانات استفاده بد مى‏کند. علم امروز وسیله‏ها را عوض کرده ولى هدفها را عوض نکرده است. پس: علم کافى نیست، بشر به انبیاء و امام معصوم نیاز دارد. حرف ما این است. وسیله عوض شده. الاغ بوده شده ماشین، شده هواپیما، وسیله‏ها عوض شده اما نه هدفها عوض شده نه هوسها. شمع بود شد برق. ما یک کسى را مى‏خواهیم که هدف را عوض کند.
  13. 7-نفى نبوّت، ظلم به بشر : اگر انبیاء نباشند به بشر ظلم شده است چون خداوند بشرى را خلق کند و دست بشر را که گل سرسبد موجودات مى‏باشد بگذارد در دست یک آدم نااهل ظلم است شما اگر یک ماشین سالم را کلیدش را در دست یک آدم بدهید که رانندگى بلد نباشد ظلم به ماشین شده است حالا ماشین جماد مى‏باشد خدا انسان را خلق کند ابر و باد و مه و خورشید را براى انسان خلق کند و بعد دست انسان را بگذارد در دست غیر معصوم ظلم است اگر انبیاء نبود و قاعده لطف که مى‏گویند جایگاهی نداشت..
  14. 7-هفت  نفر از بازوی یک خانواده فعال : 1- طاهره حاجیه خانم 2- مریم خانم 3- آقای روح الله 4- آقای مهدی 5- آقای میثم 6- آقای محمد هادی 7- آفای محمد.. 

واو+

  1. 7-هفت  ویژگى‏ شخصى و شخصیتى شهید حاج قاسم سلیمانی :  چند جمله از رهبر انقلاب درباره «سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی»
  2. 7--هفت ویژگى‏هاى شخصى و شخصیتى شهید حاج قاسم سلیمانی با بیان رهبر انقلاب : 1- رهبر انقلاب، شهادت سردار سلیمانی را حادثه‌ای ملی و حادثه بین‌الملل اسلامی برشمردند و افزودند: بزرگداشت مردمی و مبتکرانه حاج قاسم در سراسر ایران نشان‌دهنده‌ی پیشرو بودن ملت در قدرشناسی از این شهید والامقام است.
  3. 2- ایشان با استناد به آیات متعدد قرآن کریم گفتند: صدق و اخلاص، جوهره و شکل‌دهنده مکتب سلیمانی است که هم زندگی و هم شهادت او را پر برکت ساخت و کیفیت شهادت او نیز، به فضل الهی حجت را بر همه بندگان خدا و دشمنان اسلام تمام کرد.
  4. 3- حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پایبندی و وفاداری کاملاً صادقانه سردار سلیمانی به عهدی که با پروردگار بسته بود و تعامل از سر صدق حاج قاسم با امام و آرمانهای اسلام و انقلاب را مایه برکت فعالیت‌های سردار سلیمانی خواندند و افزودند: سردار عزیز ملت ایران، رنج مجاهدت در راه آرمانها را با همه وجود تحمل می‌کرد و با کمال دقت و در همه عمر به وظایف خود در قبال ملت ایران و امت اسلامی وفادار بود.
  5. 4- ایشان با انتقاد از کسانی که خواسته یا ناخواسته خط دشمن در ترویج دوگانه دروغین «ملت و امت» را دنبال می‌کنند، گفتند: حاج قاسم ثابت کرد که می‌توان ملی‌ترین و در عین حال امتی‌ترین بود.
  6. 5- رهبر انقلاب با اشاره به حضور دهها میلیونی ملت در تشییع پیکر مطهر سردار افزودند: این واقعیت نشان می‌دهد حاج قاسم ملی‌ترین چهره بوده و هست، ضمن اینکه نفوذ روزافزون یاد و نام او در دنیای اسلام اثبات می‌کند سلیمانی عزیز، امتی‌ترین چهره دنیای اسلام نیز بوده و هست.
  7. 6- حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، حاج قاسم را مظهر تلاش و کار خستگی ناپذیر و حیرت‌انگیز برشمردند و افزودند: سردار قهرمان ملت ایران، در همه کارها و فعالیت‌های بی پایانش در حد تحسین برانگیزی از شجاعت و شهامت و در عین حال عقلانیت برخوردار بود و ضمن شناخت دقیق از دشمن و امکانات و ابزارهایش، بدون ذره‌ای بیم، با قدرت و تدبیر وارد میدان مقابله می‌شد و کارهای اعجاب‌انگیزی انجام می‌داد.
  8. 7- ایشان تحسین ملت از شجاعت سردار سلیمانی را از جمله نتایج صدق حاج قاسم در وفاداری به عهد الهی خواندند. ویژگی دیگر شهید سلیمانی و مایه برکت بی‌بدیل در کار او دانستند و افزودند: او از دیده شدن فرار می‌کرد و اهل تظاهر و لاف‌زنی نبود و آن تشییع دهها میلیونی و رواج نام و یاد او...
  9. هفت ‏ ‏بار نماز ‏ ورزش است : منتهى در نماز، ورزش هم هست. در همه کارها ورزش است. در حج، خدا انشاء الله قسمتتان کند، بروید مکه، هر حاجى دو مرتبه در مکه باید هر مرتبه‏اى هفت ‏ ‏ بار، هفت ‏ ‏ بارى هم چهار صد متر، هفت ‏ ‏ تا چهار صد متر، دو هزار و هشتصد متر، حالا بگو: سه هزار متر، دو تا سه هزار متر، هر حاجى واجب است شش هزار متر راه برود یعنى شش کیلومتر، غیر از طواف و راه‏هاى دیگرى که هست. بعد یک تیکه جاست، که حاجى باید ورجهد، حق ندارد، یعنى مستحب است، مستحب است که حاجى هیجانى راه برود.
  10. 7-هفت  واجب خمس :  فقها، خمس را در هفت ‏ ‏ چیز واجب مى‏دانند: 1. سود و منفعت کسب و درآمد سالیانه، 2. گنج، 3. معادن، 4. گوهرهایى که از غوّاصى به دست مى‏آید، 5. مال حلال مخلوط به حرام، 6. زمینى که کافر ذمّى از مسلمان بخرد، 7. غنیمت جنگى. «3»
  11. 7-هفت  بار وام  دادن به خد ا :  موضوع وام دادن به خدا، هفت ‏ ‏ بار در قرآن آمده است. تفسیر مجمع‏البیان شرایطى را براى قرض‏الحسنه بیان کرده است.
  12. 7- هفت  ویژگی شهید : در روایات آمده است که شهید، هفت ‏ ‏ ویژگى اعطایى از جانب خداوند دارد: 1- اوّلین قطره‏ى خونش، موجب آمرزش گناهانش مى‏گردد. 2- سر در دامن حورالعین مى‏نهد. 3- به لباس‏هاى بهشتى آراسته مى‏گردد. 4- معطّر به خوش بوترین عطرها مى‏شود. 5- جایگاه خود را در بهشت مشاهده مى‏کند. 6- اجازه‏ى سیر و گردش در تمام بهشت به او داده مى‏شود. 7- پرده‏ها کنار رفته و به وجه خدا نظاره مى‏کند.
  13. 7-هفت ‏ امامى ؛ واقفیّه :  به کسانى که انحراف عقیده دارند، مثلًا واقفیّه و هفت ‏ ‏ امامى هستند، زکات پرداخت نمى‏شود.
  14. 7-هفت ‏ امامی یعنی واقفیه : امام هفتم (علیه السلام)براى بیت المال نماینده‏اى داشت که هرکس مى‏خواست خمس و زکات مالش را بدهد، به او بدهد. امام هفتم در زندان شهید شد و امام رضا (علیه السلام)به امامت رسید. این نماینده براى این که پول‏ها را به امام رضا ندهد، گفت: ما هفت ‏ ‏ امام بیش‏تر نداریم. یعنى یک دین هفت ‏ ‏ امامى درست کرد. براى این که پول‏ها را به پسر امام ندهد. پس یک مذهب به نام مذهب واقفیه داریم. امام زمان این‏ها امام هفت ‏م بودند. مذهب واقفیه به خاطر پول بود. شکست در احد به خاطر پول بود.
  15. 7- هفت  تا فرزند یکی آن  وقف : دارى، شش تا سر زندگى رفتند. حالا فکر کن، هفت ‏‏ تا داشتى چه کار مى‏کردى؟ شما سه تا بچه دارى، اگر چهار تا داشتى چه کار مى‏کردى؟ هرکسى احساس کند خدا یک اولاد بیشتر به او داده بود. چطور براى آن اولاد یک جهازیه تهیه مى‏کرد. یک خانه تهیه مى‏کرد. یک چیزى وقف کنیم. جمع شویم با هم یک چیزى وقف کنیم.
  16.  7-وقف و انقلاب هیپی: او را رها کرد. پدرش گفت: یک روز آمدم دیدم پسرم سرش را ماشین کرده است. گفتیم: لابد رفیق‏هایش به او گفتند: احمق برو سرت را اصلاح کن، یک ماشین بگیر. مو دوباره درمى‏آید! تو یک ماشین را به خاطر یک سیر مو ... رفیق‏هایش کُکش کردند. گفتم: خوب آن روز گفتم: اصلاح کن. گوش ندادى، حالا چطور شد؟ گفت: من به خاطر ماشین اصلاح نکردم. امام از پاریس دستور داده شیر نفت را ببندید، تا کمر اقتصادى شاه بشکند. سربازها از سربازخانه فرار کنند، تا کمر نظامى شاه بشکند. لشگر هفتاد و هفت ‏‏ مشهد سربازها فرار کردند، سربازها چون سرشان را تراشیده بودند، در خیابان شناخته مى‏شدند، پلیس اینها را مى‏گرفت. حکومت دست شاه بود. ما هیپى‏هاى مشهد تصمیم گرفتیم سرمان را ماشین کنیم در خیابان‏ها راه برویم که آنها با ما قاطى شوند، آنها گیر نکنند. بنده هیپى هستم، اما با موى سرم به انقلاب خدمت مى‏کنم. ببینید انرژى هسته‏اى که در طبیعت نیست، در هر کله‏اى یک انرژى هسته‏اى است. در هر کله‏اى منتهى ننشستیم ناخنک بزنیم، یعنى واقعاً کارى بیش از این از من نمى‏آید؟ چرا، چرا ...
  17. 7-هفت  ویژگى‏هاى شخصى و شخصیتى حجته السلام  قرائتى:
  18. 1- این‏جانب به واسطه وصلت با خانواده ایشان در سال 1363، با ویژگى‏هاى شخصى و شخصیتى ایشان آشنا هستم و برخى از آنها را که مى‏تواند براى دیگر مبلغان نیز الهام‏بخش باشد، بیان مى‏کنم:
  19. 2- ایشان وقت نماز هرجا که باشد، به مسجد مى‏رود و برایش تفاوتى ندارد که امام باشد یا مأموم.
  20. 3- هر هفت ه روزهاى جمعه در نمازجمعه شرکت مى‏کند، چه در تهران باشد، چه در شهرستانها.
  21. 4- هرکس از ایشان غیبت کند، بدون آنکه سؤال کند چه گفته و براى چه گفته، او را مى بخشد.
  22. 5- در سالهایى که بعثه مقام‏ معظم‏ رهبرى‏ ایشان را براى سخنرانى در میان کاروانها به حج مى برد، از روى احتیاط هزینه سفر خود را پرداخت مى کرد.
  23. 6- ایشان پسر ندارد و هر سه دخترش ازدواج کرده‏اند و مهریه هر سه نفر چهارده سکه بهار آزادى و یک حج تمتع بوده است.
  24. 7- با گذشت حدود سى سال از مسئولیت ایشان در نهضت سوادآموزى، هم اکنون حتى یک نفر از بستگان ایشان در نهضت استخدام نیست.خبر نمایندگى امام در نهضت سوادآموزى را هنگامى که در سفر جبهه بودند، از رادیو شنیدند و هیچ تلاشى براى کسب پست و مقام نداشته و به همه هشت وزیر آموزش و پرورش در طول این سى سال اعلام مى‏کردند که اگر مى‏خواهید فرد دیگرى را براى مسئولیت نهضت انتخاب کنید، من ناراحت نمى‏شوم.
  25. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
  • حسین صفرزاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی