پردازش اربعین حسینی

حسینُ منی و انا من حسینی

پردازش اربعین حسینی

حسینُ منی و انا من حسینی

پردازش اربعین حسینی

در این صفحه مطالب گردآوری شده توسط حسین صفرزاده به اشتراک گذاشته می شود

آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
نویسندگان

           استرس تا آرامش 10-

          بسم الله الرحمن الرحیم

          اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

  1. پیشنهادات: کشیدن مچ ها :یک میل یا نوک فرمان ماشین خود را بگیرید و آهسته دست های خود را به عقب و جلو ببرید. این کار را 01 بار انجام دهید.
  2. افزایش انعطاف:نوک انگشت خود را روی یک میل قرار دهید ، به طوری که انگشتان به طرف عقب خم شوند ، سپس آنها را شل کنید.
  3. برقراری ارتباط خوب
  4. مدیران به طور میانگین در هر روز کاری خود ، 178 پیغام ارسال و دریافت می کنند. علاوه بر این ، منشی های آنان حتی بیشتر از این تعداد پیغام ، دریافت و ارسال می کنند؛ اگر این حجم پیغام بدون یک مدیریت مناسب افزایش یابد ، ممکن است در نهایت باعث قطع ارتباطات شود.
  5. کنترل اطلاعات
  6. دانستن چگونگی برقراری ارتباط مؤثر، برای موفقیت سازمان ها در سرتاسر دنیا و همین طور، آسودگی فکر مدیران و کارمندان ، لازم و ضروری است . وسایل ارتباطی فراوانی در کارهای پیشرفته وجود دارد و اطلاعات را می توان به طور مؤثر با استفاده از سیستم های الکترونیکی دریافت  و یا ارسال کرد؛ وقت مناسبی را برای ارسال پیغام ها و پاسخ به نامه ها اختصاص دهید. حداقل سعی کنید این کار را به فرد مورد اطمینانی محول کنید. استمرار مکاتبات و جریان اطلاعات ، باعث بهبود کارایی شما در کار ، و کاهش استرس می شود. همچنین یک ارتباط خوب ، دیگران را تشویق می کند که آنها نیز نسبت به امور شما سرعت عمل به خرج دهند.
  7. با رعایت نکات زیر از میزان استرس محیط کار کم کنید: ارتباط و بحث رو در رو - در صورت امکان -  برای برقراری یک ارتباط خوب·
  8. .       مشورت مکرر با همکاران و گروه های دیگر ، برای گرفتن اطلاعات از آنها گوش دادن به صحبت های دیگران ، حتی اگر با آنها موافق نیستید
  9. ·    انتقاد سازنده ا ایده های افراد به دست آوردن تعادل درونی
  10. نمی توان همواره اتفاقات را کنترل کرد ، اما می توان بهترین واکنش را نشان داد. یادگیری دادن پاسخ مناسب به حوادث محیط کار ، مهارتی اصلی برای مبارزه با استرس است.
  11. اصلاح رفتار : الگوهای رفتاری که به طور عمیق ریشه در ضمیر نیمه هشیار ما دارند، اغلب در زمان استرس ظاهر می شوند ، حتی اگر برای محیط کار مناسب نباشد؛  برای مثال : اگر وضعیتی در محیط کار باعث ناراحتی شما شود و شما نیز برای تغییر آن اقدام نکنید ، می بینید که خشم شما افزایش یافته و در رفتارتان منعکس می شود ، یعنی ممکن است از دیگران عصبانی شده و در برابر آنها بی تاب شوید. پس خویشتن داری را بیاموزید و با تحلیل هرگونه احساسات ناخوشایند ، بر رفتار نامناسب خود تسلط یابید و سعی کنید ریشه ی مشکل را شناخته و آن را حتی الامکان کنترل کنید.
  12. مناسب کردن معیار
  13. یکی از علل رایج استرس ، احساس گناه به خاطر انجام دادن یا انجام ندادن عملی در محیط کار است. به یاد داشته باشید که هیچ کس کامل نیست . بنابراین انتظار زیادی از خود نداشته باشید . اگر شما معیارها و انتظارات بسیار بالایی از خود داشته باشید ، پذیرفتن اشتباه برایتان مشکل می شود ؛ پس اشتباهات را بخشی از روند یادگیری خود بدانید اشتباه خود را پیدا کرده ، آن را تصحیح کنید و از تکرار آن بپرهیزید. همین طور نپذیرفتن کاری که به ما محول می شود مشکل است
  14. بخصوص زمانی که درخواست آن ، نامعقول باشد . به این دلیل ، مهم است یاد بگیریم که با احترام بگوییم » نه« .
  15. کنترل عصبانیت
  16. به دست آوردن تعادل درونی رابطه زیادی با کنترل عصبانیت دارد. عصبانیت یک حس بازدارنده است که حالات جسمی قابل ملاحظه ای ایجاد می کند؛ مانند : افزایش ضربان قلب و فشار خون . بروز عصبانیت ممکن است در کوتاه مدت باعث بهتر شدن حال شما شود ، اما با تبدیل به یک مشکل باعث پنهان شدن مشکل اصلی می شود. اگر شما بی دلیل عصبانیت خود را سر شخص یا موقعیتی خالی می کنید ، درباره ریشه این عصبانیت سؤال کنید. پس فهرستی از دلایل احتمالی درست کنید ؛ من عصبانی هستم زیرا ... ؛ برای کنترل موفق عصبانیت در بلندمدت آنچه را که بعد از "زیرا" می آید پیدا کنید .
  1. مثبت فکر کردن
  2. برای به دست آوردن آرامش در محیط کار ، بیاموزید که مثبت فکر کنید. یک نگاه مثبت ، و توانایی حفظ آرامش تحت فشار زیاد باعث می شود که بتوانید به همکاران خود پاسخ مثبت دهید و در عوض ، این کار باعث کاهش استرس در گروه شما یا محیط کاری شما می شود . از آنجایی که استرس می تواند اعضای یک گروه کامل را درگیر کند، می توان با تلاش یک گروه آگاه ، به وسیله تفکر مثبت این استرس را از بین برد.
  3. یاد بگیریم " نه" بگوییم
  4. برای بعضی افراد گفتن کلمه "نه" مشکل است . آنها می ترسند که این کلمه باعث توهین به دیگران شود، یا امنیت شغل آنها را به خطر بیندازد. به یاد داشته باشید که قبول کردن کاری که نمی توانید انجام دهید ، ممکن است به شما صدمه بزند . از عبارات زیر برای گفتن قطعی "نه" بدون هیچ گونه توهینی استفاده کنید.
  5. بهتر است همدیگر را هر چه زودتر ببینیم و در یک زمان مناسب و سر وقت در این باره صحبت کنیم .
  6. فکر نمی کنم بتوانم جوابی که می خواهید به شما بدهم.
  7. من الان نمی توانم مسئولیت بیشتری به عهده بگیرم.
  8. اختصاص زمانی برای تمرین آسوده سازی که درقسمت تن آرامی مفصل خواهد آمد.
  9. وقتی شما تحت استرس هستید ، تمام عضلات بدنتان سفت می شود و حالت طبیعی آن تغییر می می کند؛ پس وقتی مشغول کار هستید ،
  10. سعی کنید به بدن خود استراحت دهید ، طوری که بتوانید از کشیدگی عضلات بکاهید و آثار مخرب پاسخ جسم به استرس را از بین ببرید.
  11. آسوده سازی هنگام کار
  12. وقتی شما ساعت های پیاپی پشت میز یا در یک جلسه طولانی می نشینید ، کشش عضلات در قسمت فوقانی بدن بخصوص در نواحی گردن و شانه ها ایجاد می شود که باعث درد عضلات می شود . پس در طول روز تمرینات ساده ای انجام دهید که باعث آسوده سازی ، از بین رفتن کشیدگی عضلات و بازگشت انرژی شود.با شل کردن یقه یا روسری خود آغاز کنید و سپس بند کفش های خود را باز کنید یا کفش های خود را درآورید. 
  13. هر دو ساعت یک بار این تمرینات را تکرار کنید ، منتظر نباشید تا احساس استرس و کشیدگی عضلاتی پیدا کنید . به یاد داشته باشید که پیشگیری استرس ، راحت تر از درمان آن است.
  14. آیات اللهی  قرآنی ره گشای ماست :9. رعایت عدالت در سخن گفتن : وَ إِذا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا انعام/ 152.
  1. 10. به نحو نیکو تر سخن گفتن‏ : قُلْ لِعِبادِی یَقُولُوا الَّتِی هِیَ أَحْسَنُ‏ اسراء/ 53. . اخلاص‏ : وَ ما تُنْفِقُوا مِنْ خَیْرٍ فَلانْفُسِکُمْ وَ ما تُنْفِقُونَ إِلا ابْتِغاءَ وَجْهِ اللّهِ‏ بقره/ 272.
  2. 15. حسن خلق‏ : إِنَّکَ لَعَلی خُلُقٍ عَظِیمٍ‏ قلم/ 4.
  3. 16. ترجیح دیگران برخود : وَ یُوثِرُونَ عَلی أَنْفُسِهِمْ وَ لَوْ کانَ بِهِمْ خَصاصَةٌ حشر/ 9.
  4. آیات اللهی  قرآنی ره گشای ماست3. تواضع‏ و برخورد سالم‏ با جاهلان‏ :وَ عِبادُ الرَّحْمنِ الَّذِینَ یَمْشُونَ عَلَی الارْضِ هَوْناً وَ إِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلُونَ قالُوا سَلاماً فرقان/ 63.
  5. 4. برخورد کریمانه با اهل لغو: وَ إِذا مَرُّوا بِاللَّغْوِ مَرُّوا کِراماً فرقان/ 72.
  1. 11. رعایت امانت‏ : وَ الَّذِینَ هُمْ لاماناتِهِمْ وَ عَهْدِهِمْ راعُونَ‏ مومنون/ 8.
  2. 12. تسلیم در برابر قضا و قدر الهی‏ وَ بَشِّرِ الصّابِرِینَ الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنّا لِلّهِ وَ إِنّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‏ بقره/ 156- 155.
  3. آیات اللهی  قرآنی ره گشای ماست :9. رعایت عدالت در سخن گفتن : وَ إِذا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا انعام/ 152.
  4. 10. به نحو نیکو تر سخن گفتن‏ : قُلْ لِعِبادِی یَقُولُوا الَّتِی هِیَ أَحْسَنُ‏ اسراء/ 53. . اخلاص‏ : وَ ما تُنْفِقُوا مِنْ خَیْرٍ فَلانْفُسِکُمْ وَ ما تُنْفِقُونَ إِلا ابْتِغاءَ وَجْهِ اللّهِ‏ بقره/ 272.
  5. 15. حسن خلق‏ : إِنَّکَ لَعَلی خُلُقٍ عَظِیمٍ‏ قلم/ 4.
  6. 16. ترجیح دیگران برخود : وَ یُوثِرُونَ عَلی أَنْفُسِهِمْ وَ لَوْ کانَ بِهِمْ خَصاصَةٌ حشر/ 9.
  7. آیات اللهی  قرآنی ره گشای ماست3. تواضع‏ و برخورد سالم‏ با جاهلان‏ :وَ عِبادُ الرَّحْمنِ الَّذِینَ یَمْشُونَ عَلَی الارْضِ هَوْناً وَ إِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلُونَ قالُوا سَلاماً فرقان/ 63.
  8. 4. برخورد کریمانه با اهل لغو: وَ إِذا مَرُّوا بِاللَّغْوِ مَرُّوا کِراماً فرقان/ 72.
  9. 11. رعایت امانت‏ : وَ الَّذِینَ هُمْ لاماناتِهِمْ وَ عَهْدِهِمْ راعُونَ‏ مومنون/ 8.
  10. 12. تسلیم در برابر قضا و قدر الهی‏ وَ بَشِّرِ الصّابِرِینَ الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنّا لِلّهِ وَ إِنّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‏ بقره/ 156- 155.
  11. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

 

  • حسین صفرزاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی