پردازش اربعین حسینی

حسینُ منی و انا من حسینی

پردازش اربعین حسینی

حسینُ منی و انا من حسینی

پردازش اربعین حسینی

در این صفحه مطالب گردآوری شده توسط حسین صفرزاده به اشتراک گذاشته می شود

آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
نویسندگان
  1. بسم الله الرحمن الرحیم
  2. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
  3. تربت حسینى‏ 3-
  4. بدون تردید هر مخلوقی از عناصر آفریده شده اثری دارد که غیر قابل انکار است، و زمین که قدما او را از عناصر می‏شناختند و امروز ام‏العناصر می‏دانند که بسیاری از عناصر در  خاک  پنهان است.
  5. ای  خاک  اگر سینه‏ی تو بشکافند  .....بس گوهر قیمتی که در سینه‏ی توست‏
  6. و خود  خاک  بنابر احادیث نبوی دارای آثار خیری است، چنان چه پیغمبر می‏فرماید: زمین خیر خواه شما است.
  7. تمسحوا بالأرض فانها برة بکم، انها أمکم الحنون، و أکرموا عمتکم النخلة فانها خلقت من فاضل طینة أبیکم آدم.
  8. فرمود: زمین را مسح کنید که خیرخواه شما است؛ زمین، مادر مهربان شما است؛ و گرامی بدارید عمه‏ی خود که نخل خرما می‏باشد، که آن از زیادی  خاک  پدر شما آدم آفریده شده است.
  9. سجده بر تربت حسین : أشهد لقد طبتم و طابت الأرض التی فیها دفنتم‏
  10. گواهی می‏دهم که پاک و پاکیزه هستید، و زمینی که در آن دفن شده‏اید نیز پاک و پاکیزه است (زیارت شهدا).
  11. کلیه‏ی علمای اسلام در باب طهارت و صلات می‏نویسند که: سجده جز بر زمین یا آن چه از آن می‏روید بجز خوراکی و پوشاکی جایز نیست.
  12. علمای اسلام نیز اتفاق دارند که بهترین زمینها،  خاک  کربلا است، و در مقایسه‏ی کربلا با کعبه گفته‏اند:
  13. و من حدیث کربلا و الکعبة  .....لکربلا بان علو الرتبة.....

شده ز گفتگوی کربلا و کعبه پدید  .....که کربلا به چه حد و چه مرتبت برسید

  1. برای اثبات اینکه بهترین اراضی روی زمین کربلا است و مقایسه‏ی آن با کعبه، و علو و برترین کربلا بر کعبه و تربت بر بهترین و پاکترین  خاک  روی زمین که کربلا می‏شود
  2. صدها کتاب نوشته شده، که از آن جمله: «سفینة النجاة» علامه شیخ احمد کاشف الغطاء،
  3. و کتاب «الأرض و التربة الحسینیة» علامه‏ی نابغه شیخ محمد حسن کاشف الغطاء می‏باشد،
  4. و در آن لطیفه در سر التزام شیعه‏ی امامیه بر سجده بر  خاک  حسین می‏نویسد: صرف نظر از تفوق برتری کربلا بر کعبه و طهارت و پاکیزگی تربت حسین و این که باید سجده بر پاکترین  خاک ها باشد،
  5. سرش این است که سجده کنندگان برای خدا در تربت حسین «علیه‏السلام» به یاد فداکاری او در راه اعلای کلمه‏ی توحید می‏افتد که چگونه برای اثبات عقیده از جان گذشتگی نشان داد.
  6. بهترین حال بنده و نزدیکترین وقت تقرب بنده به پروردگار خود، حال سجده است، که فرمودند: أقرب ما یکون العبد الی ربه حال السجود، و چه بهتر که در حال خشوع و خضوع یاد کسانی کند که در راه حق جانبازی حیرت انگیزی نمودند.
  7. و شاید قصد آن باشد که سجده بر این  خاک ، پرده‏های هفتگانه را بدرد، چنان چه در خبر است که: در سجده سر صعود و به معراج رفتن از  خاک  به خدمت رب الارباب می‏باشد، و هزاران حکم و لطایف و اسرار دیگری شاید در سجده به  خاک  حسین «علیه‏السلام» باشد.
  8. سجده بر تربت کربلاء
  9. و این که در میان شیعه معمول است از  خاک  مقدس کربلاء از تربت کنار قبر سیدالشهداء علیه‏السلام  خاک  برمی‏دارند و آن را لوح درست کرده و غالبا در نماز به آن سجده می‏کنند چون از  خاک  زمین است و به تمامی  خاک ها سجده می‏شود و  خاک  کربلاء به جهت شهادت سیدالشهداء علیه‏السلام شرافت پیدا کرده و اهل‏بیت علیهم‏السلام به ما فرموده‏اند در هر نمازی که سجده بر تربت کربلاء باشد خداوند آن نماز را به خاطر امام حسین

علیه‏السلام قبول می‏کند

  1. به این جهت است که شیعه به تربت کربلاء مواظبت دارند سجده کنند نه این که بغیر از تربت امام حسین علیه‏السلام به چیز دیگر و  خاک  دیگر سجده را جایز ندانند یا درباره‏ی تربت سیدالشهداء علیه‏السلام
  2. به معنی دیگری که نواصب و خوارج و وهابیها به شیعه نسبت می‏دهند و در میان افراد عامی خودشان نسبتهای ناروائی در حق شیعه شهرت داده‏اند شیعه قائل باشند مانند این که به شیعه نسبت داده‏اند که چون بألوهیت سیدالشهداء علیه‏ السلام قائلند و امام حسین علیه‏السلام را خدا می‏دانند به خود آن حضرت و بر تربت قبر مبارک وی سجده می‏کنند
  3. این قبیل نبتهای بی‏حقیقت و سفیهانه را حیا نکرده و به شیعه داده و بخورد اشخاص عامی‏شان نیز داده‏اند و لذا در موقع نماز به سجده‏ی شیعیان به تربت کربلا با چشم تعجب خیره شده و نگاه می‏کنند.
  4. یاد دارم در (رمادی) که از سوریه برگشته و وارد عراق شدم و غروب نزدیک بود توقف کردیم که نماز مغرب را ادا کرده و حرکت نمائیم وضوء گرفته در صحن خانه‏ی وسیعی حصیرانداخته خواستم مشغول نماز باشم دیدم عده‏ای از جوانان اهل تسنن آمدند و در چند قدمی ایستادند فهمیدم که می‏خواهند بدانند که چطور سجده خواهم کرد و من هم در موقع سجده پیشانی را به بالای حصیر گذاشتم و سایر رفقا نیز اغلب از من تبعیت کردند
  5. بعد از فراغت از نماز چند نفر از آنها جلو آمده از حقیقت سجده بر تربت کربلاء که بعضی از همراهان در نماز گذاشته بودند سئوال کردند
  6. واقع امر را به آنها بیان کردم بسیار قانع شده و امتنان به جا آوردند و اظهار نمودند که به ما جور دیگر تلقین کرده‏اند.
  7. نظیر این قضیه در زینبیه‏ی دمشق نیز اتفاق افتاد و چند نفر از دوستان عراقی از عربهای شریف اهل نجف اشرف نیز بودند به جمعی از جوانان اهل سنت از اهل سوریه و مصر و لبنان واقع امر را در سجده کردن شیعه بر تربت سیدالشهداء علیه‏ السلام بیان کردیم و از آنچه خیال کرده و از روی تقلید اعتقاد نموده بودند عذر خواستند.
  8. سجده بر  خاک  قبر شهید کربلا فضیلت دارد
  9. صدوق علیه الرحمه از امام صادق بطور ارسال نقل میکند که سجود بر  خاک  قبر حسین (علیه السلام) نورانی میکند تا زمین هفتم و هر کس تسبیح  خاک  قبر حسین با او باشد نوشته میشود از مسبحین و هر چند تسبیح نگوید [1] .
  10. ابن عمار میگوید: امام صادق (علیه السلام) تربت حسین (علیه السلام) را داشت در موقع نماز آن  خاک  را میریخت بر سجاده خود و بر او سجده میکرد بعد میفرمود بدرستیکه سجده بر  خاک  قبر حسین (ع) پرده‏های هفت گانه را میدرد [2] .
  11. دیلمی‏در ارشاد نقل میکند که امام صادق(علیه السلام)) سجده نمیکرد مگر بر  خاک  قبر حسین (علیه السلام) [3] .
  12. از امام موسی بن جعفر نقل شده است که فرمود: شیعیان ما از چهار چیز بی نیاز نیستند: سجاده ایکه روی آن نماز بخوانند و انگشتریکه بدست کنند و مسواکیکه با او مسواک نمایند و تسبیحی از  خاک  قبر حسین (علیه السلام) [4] .
  13. سجده و تسبیح با تربت کربلا
  14. قال الصادق علیه‏السلام: السجود علی طین قبر الحسین علیه‏السلام ینور إلی الأرض السابعة. و من کان معه سبحة من طین قبر الحسین علیه‏السلام کتب مسبحا و إن لم یسبح بها. [1] .
  15. امام صادق علیه‏السلام گفت: «سجده با تربت امام حسین علیه‏السلام تا زمین هفتم، نور می‏افشاند.
  16. و هر کسی که تسبیحی از  خاک  قبر امام حسین علیه‏السلام با خود داشته باشد، تسبیح‏گوی حق محسوب می‏گردد، گرچه با آن تسبیح هم نگوید.»
  17. مناظره ای درباره سجده بر مهر و تربت امام حسین یکی از علمای اهل تسنّن که از فارغ التحصیلان دانشگاه «الازهر» مصر است به نام «شیخ محمد مرعی انطاکی» از اهالی سوریه، بر اثر تحقیقات دامنه دار به مذهب تشیّع گرایید، و در کتابی به نام «لماذا اخترت مذهب الشّیعه» علل گرایش خود را با ذکر مدارک متقن ذکر نموده است، در اینجا به یکی از مناظرات او با دانشمندان اهل تسنّن پیرامون سجده بر مهری که از تربت حسینی است.
  18. توجّه کنید در تربت حسینى‏4-: اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
  • حسین صفرزاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی